Бахмутська лікарня в Броварах: які безкоштовні медичні послуги можна отримати (Відео)

Семаковська Тетяна 17:25, 8 Травня 2023

БАХМУТ 18 75844Бахмутська лікарня була одна з найкращих на Донеччині за кількістю і якістю послуг, які надавали місцевим мешканцям. Після повномасштабного вторгнення заклад частково евакуювали до Броварів. Сюди вивезли найсучаснішу апаратуру, тут працює професійний колектив досвідчених лікарів. Тепер послуги можуть отримати як бахмутяни, які переїхали на Київщину, так і мешканці цього та іншого регіонів України. 

Як працює підрозділ Бахмутської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування в Броварах, які лікарі приймають та скільки обладнання вдалось врятувати з Бахмута, дивіться в відеосюжеті редакції «Бахмут. IN.UA».

З повним переліком послуг, які надає лікарня можна ознайомитися за посиланням.

Як працює Бахмутська лікарня в Броварах?

«У нас працюють лікарі з нашого міста, які змогли евакуюватись з Бахмута саме в Бровари, та лікарі з інших міст. Наприклад, зараз у нас працюють лікарі, сімейне подружжя, з Бердянська», – розповідає заступниця генерального директора Вікторія Новикова.

Читайте також: Щодня йшла через підірваний міст Забахмутки: як лікарка Олена Воронова рятувала людей в Бахмуті

Дуже важливо, що в Броварах функціонує саме підрозділ, а лікарня надалі залишається в Бахмуті, так продовжує свою роботу деякі лікарі. В місті залишилось деяке обладнання, яке продовжує працювати для населення:

«Там залишились наші колеги, які продовжують працювати в місті, надавати допомогу як цивільному населенню, так і Збройним силам України», — підкреслює Вікторія. 

Screenshot 665 10192Ірина Гезун. Фото: соцмережі

Лікарка фізичної та реабілітаційної медицини Ірина Гезун запевняє, що обладнання, яке вдалось вивезти з Бахмута, дуже сучасне, та завдяки йому вона може надавати людям якісну допомогу в напрямку реабілітації. Відділення було створене ще в Бахмуті і користувалося популярністю серед мешканців сусідніх громад, оскільки таких послуг там не надавали. 

Читайте також: Бахмутяни можуть пройти безкоштовне хіміотерапевтичне лікування в Броварах

«Сподіваємось, що повернемось додому якнайшвидше, а поки працюємо тут. Дуже важливо для медиків працювати й надавати допомогу людям», – каже Новикова.

Пані Вікторія зауважила, що є послуги які надаються за електронний направленням, тобто безкоштовні. А також є прейскурант платних послуг.

«Лікарі дуже уважні, гарне обладнання, я такого ще ніде не бачила», — запевняє пацієнтка, яка записалась до сімейного лікаря, та свого чоловіка, який брав участь в боях під Бахмутом. 

До слова, нещодавно підрозділ Бахмутської лікарні в Броварах за фінансової підтримки КНАУФ СНД придбав багатофункціональний отоларингологічний комплекс «ОЛК-1». Цей апарат значно полегшує і пришвидшує процес обстеження пацієнтів. За медичною допомогою можуть звернутися всі, хто її потребує: як бахмутяни-переселенці, так і мешканці Київщини та інших регіонів. Обстеження за направленням — безкоштовне для всіх.

Графік роботи Бахмутської лікарні в Броварах?

Лікувально-діагностичний центр працює кожного дня, без вихідних, з 8:00 до 20:00 за гнучким графіком роботи.

Адреса розташування: вул. Київська, буд. 177, м. Бровари, Київська обл.

Як записатися на прийом до лікарні?

Записатися можна уточнивши деталі в реєстратурі за наступними номерами:

+380671144108

+380500603990

+380671170181

Фото: ілюстративне, Pixabay

Читайте також: Обмороження у прифронтовому Бахмуті: як запобігти?

Додавайтесь в наш Телеграм Бахмут живе тут, отримуйте інформацію про події в Бахмуті та бахмутян в евакуації.

А це наш цікавий і яскравий Інстаграм – підписуйтесь!

Під Бахмутом Сили оборони взяли в полон зрадника зі Слов’янська

Микола Ситник 12:30, 15 Серпня 2023

Служба безпеки зібрала доказову базу на ще одного представника російських окупаційних угруповань, який воював проти України на Східному фронті. Бойовиком виявився мешканець Слов’янська. Військові контррозвідники СБУ спільно з Силами оборони взяли зрадника в полон під час контрнаступу поблизу Бахмута.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

Незадовго до початку повномасштабного вторгнення рф в Україну мешканець Слов’янська переїхав до Ставропольського краю. Правоохоронці встановили, що 24 червня 2022 року він добровільно підписав контракт на проходження військової служби у складі групи «Шторм-Z» 79-го мотострілецького полку зс рф.

Перебуваючи на посаді механіка-водія, фігурант брав активну участь у бойових діях проти Сил оборони в районі селища Берхівка Бахмутського району. Окрім того, для сповільнення контрнаступальних дій українських військ зрадник облаштовував ворожі блокпости та фортифікаційні укріплення навколо ворожих позицій. У липні 2023 року під час проведення контрнаступальних операцій українські захисники затримали бойовика. 

На підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 111 Кримінального кодексу України (державна зрада, вчинена в умовах воєнного стану). Наразі він перебуває під вартою. Зловмиснику загрожує довічне позбавлення волі.

Читайте також: СБУ затримала російського агента, який хотів зірвати контратаки ЗСУ під Бахмутом

Нагадаємо, бахмутянин, який воював проти ЗСУ, проведе за ґратами 10 років.

Про загальну ситуацію на Бахмутському напрямку читайте в хроніці подій «Битва за Бахмут».

Фото: Донецька обласна прокуратура

Бахмут живе тут! Підписуйтесь на наш телеграм, тут завжди оперативні новини про місто, найсвіжіші фото та відеоА це наш цікавий і яскравий Інстаграм – підписуйтесь!

Промо

ЗСУ продовжують рух на південному фланзі Бахмута, — Романенко

Микола Ситник 12:09, 15 Серпня 2023

Сили оборони продовжують наступальні операції поблизу Бахмута. За минулий тиждень ЗСУ звільнили 3 км² території на Бахмутському напрямку. Водночас окупанти прагнуть відновити втрачені позиції. Ворог стягнув під Бахмут велику кількість артилерії, дронів та особового складу.

Про це військовий експерт, генерал-лейтенант у відставці Ігор Романенко розповів у інтерв’ю «24 Каналу».

Обстановка на флангах

Він зазначив, що росіянам, перекинувши резерви, вдалося зупинити просування Сил оборони на північних околицях Бахмута.

«Ворог перекинув резерви на північний фланг Бахмута й зупинив просування у районі Берхівки і Ягідного. Тому підрозділи ЗСУ перейшли до оборони, контратакують й ведуться такого роду бої», — повідомив військовий експерт.
Ситуація на північному фланзі міста. Фото: DeepStateMapLive

Генерал-лейтенант у відставці додав, що на південних околицях міста-фортеці українські воїни продовжують рух.

«На півдні Бахмута йде поступове, невелике просування, оскільки й туди противник перекинув свої резерви. Йдуть запеклі бої навколо Кліщіївки, Андріївки та Курдюмівки. У частину Кліщіївки наші війська вже зайшли, але повністю не звільнили. Зараз по цьому напрямку тривають запеклі бої. Ми ввели свої додаткові засоби. Йде напружена робота щодо подальшого просування», — підсумував Ігор Романенко.
Ситуація на південному фланзі міста. Фото: DeepStateMapLive

Читайте також: У Генштабі розповіли, де успішно наступають ЗСУ  

Нагадаємо, росіяни намагаються відбити втрачені позиції біля Кліщіївки.

Про загальну ситуацію на Бахмутському напрямку читайте в хроніці подій «Битва за Бахмут».

Фото: Факти

Бахмут живе тут! Підписуйтесь на наш телеграм, тут завжди оперативні новини про місто, найсвіжіші фото та відеоА це наш цікавий і яскравий Інстаграм – підписуйтесь!