8 небанальних платформ де можна знайти роботу

Семаковська Тетяна 09:00, 26 Лютого 2023

student ga7a57a5d6 1920 76dbfЧерез війну чимало українців втратили роботу, якщо на початку вторгнення ще були великі проблеми з пошуком робочих місць, то наразі ситуація стабілізувалася. Сьогодні знайти роботу вже легше, проте все одно цей процес забирає чимало сил, й часті відмови роботодавців можуть підірвати віру в себе. Наводимо 8 корисних платформ, де можна знайти роботу, а також ділимося порадами, які допоможуть отримати омріяну вакансію.

Robota.ua

Застосунок Robota.ua. Фото: платформа

Robota.ua — відомий для більшості сайт для пошуку роботи. Щоб знайти потрібну вакансію використовуйте фільтри, також можна підписатися на сповіщення платформи після реєстрації вашого акаунта, щоб отримувати актуальні вакансії першим.

Work.ua

Work.ua — одна з найбільших платформ для пошуку роботи, тут зручний інтерфейс та підказки як правильно скласти ваше резюме так, щоб отримати роботу. Зверніть увагу, чим якісніше ви проведете аналіз своїх навичок — тим легше вам буде знати вакансію. До слова, на Work.ua можна підписатися на розсилку вакансій у омріяній компанії, тобто, навіть якщо наразі, роботодавець, який вас цікавить немає пропозицій, підписавшись на нього, ви першим дізнаєтесь про нову посаду.

Happy Monday

Happy Monday. Фото: Фейсбук

Happy Monday — досить молода платформа для пошуку роботи, де зібрані дуже цікаві та небанальні вакансії, тут можна знайти все: від роботи в додатку “Дії” до вакансії бухгалтера в провідних компаніях. Happy Monday також надає рекомендації як краще відгукнутись на вакансію, дозволяє фільтрувати посади за рівнем навичок та роками досвіду, що також зручно, як для фахівців, так й для тих, хто тільки починає свою кар’єру.

Крезюме. Вакансії

Крезюме. Вакансії — це вакансії в креативних індустріях в телеграм-каналі, якщо ви якось пов’язані з творчістю, чи можливо хотіли б спробувати себе у цій сфері Крезюме. Вакансії, це те, що вам потрібно. Серед частих пропозицій — дизайнери, проджект-менеджери, СММ-спеціалісти, маркетологи, копірайтери та інші.

Lobby X

Банер Lobby X. Фото: Фейсбук

Lobby X — платформа на якій зосереджені різноманітні вакансії, навіть у сфері оборонної галузі, тут також часто з’являються волонтерські можливості із подальшим працевлаштуванням, такий варіант підійде тим, хто ще немає досвіду в певній сфері, але хоче навчитися.

Workado

Workado — це телаграм-канал для пошуку віддаленої та гібридної роботи. Тут свої вакансії пропонують провідні ІТ компанії, також за допомогою цього каналу можна знайти роботу в міжнародних роботодавців. З цікавого, на каналі часто роблять підбірки для людей без досвіду, тож обравши сферу, в якій ви хотіли б розвиватися можна шукати роботу на Workado.

ZAICHENKOTEAM.COM

Zaichenkoteam.com — платформа працює вже понад 5 років, є сайт та окремо телеграм-канал, де роблять підбірки актуальних вакансій кожного тижня. На платформі часто заявляються вакансії від міжнародних компаній, є можливість віддаленої чи гібридної роботи, якщо ж робота передбачає відрядження чи офісну зайнятість про це теж попереджають.

Медіаплатформа

Медіаплатформа — це зручний телеграм-канал для пошуку вакансій медійникам. Якщо ви дотичні до письма чи рекламної сфери, варто підписатися на канал. Тут також часто є гранти для молодих журналістів, можливості й вакансії від ЗМІ.

computer gf36b84b2f 1920 83773Робоче місце. Фото: ілюстративне, фотосток

Поради для тих, хто шукає роботу

  1. Виділіть час на хороше резюме, пропишіть свої важливі навички, навіть якщо у вас немає досвіду в тій сфері, в якій ви хочете працювати, подумайте, чим можете бути корисні. Резюме має бути детальним, не потрібно описувати свої дипломи зі школи, однак волонтерство чи знання мови — обов’язково слід вказати, це збільшить шанси на отримання посади.
  2. Не приходьте на співбесіду непідготовленим, перед тим, як подавати резюме на певну посаду, впевніться, що ваші цінності та цінності компанії є спільними. Дізнайтесь більше про те, як працює компанія, знайдіть її соцмережі чи сайт, така підготовка дозволить почувати себе більш впевнено на співбесіді. Важливо правило, не спізнюватись на співбесіду, якщо ж так вийшло, що все-таки ви не встигли, попередьте про це роботодавця.
  3. Проявляйте цікавість — через радянські наративи у більшості людей з пострадянських країн є страх здатися неосвіченими чи нерозумними, ставлячи питання. Втім, важливо питати те, що вас цікавить, про колектив чи банально про розвиток, на який ви можете розраховувати на конкретній посаді. 
  4. Що не варто питати одразу — це зарплата, зазвичай компанія одразу вказує заробітню плату, однак є й ті компанії, які про заробітню плату можуть сказати наприкінці співбесіди орієнтуючись на ваш потенціал чи роки досвіду. Попередньо, ви можете проаналізувати посаду, яку хочете зайняти на ринку та побачити приблизну заробітню плату.
  5. Не хвилюйтесь, якщо Вам відмовили. Так, відмова це боляче й неприємно, але з неї можна винести й корисне. Не соромтеся спитати у роботодавця, чого, на його думку, вас не вистачало й покращте ці навички. Відмова може зовсім не залежати від вас, головне не опускати руки та продовжувати рухатися далі.

Фото: ілюстративне, фотосток

Читайте також: Війна не зламає бахмутян: добірка інтерв’ю з підприємцями, які продовжили свою справу в евакуації

Додавайтесь в наш Телеграм Бахмут живе тут, отримуйте інформацію про події в Бахмуті та бахмутян в евакуації.

А це наш цікавий і яскравий Інстаграм – підписуйтесь!

Велосипедисти з Бахмута і Лимана стали призерами Чемпіонату України

Микола Ситник 16:21, 15 Серпня 2023

На початку серпня в Житомирі пройшов Чемпіонат України з велоспорту на шосе в парній гонці та гонці-критеріумі. Водночас відбулися всеукраїнські змагання в груповій гонці серед юнаків, дівчат, молодших юнаків і молодших дівчат. Донеччину на турнірі представили п’ятеро велосипедистів із Бахмутської та Лиманської громад.

Про це повідомляє Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА.

За нагороди змагань боролися понад 100 учасників із 16 команд регіонів України.

Як виступили наші велосипедисти?

Вихованці Обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з велоспорту та учні Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю імені С. Бубки відзначилися низкою нагород:

  • у парній гонці на 10 км «золото» серед молодших юнаків здобув Максим Кікоть (ОСДЮСШОР) разом із Дмитром Старовойтовим з Житомирщини (їхній час — 13 хв. 39 сек.);
  • у віковій групі юнаки «срібним» призером став Андрій Захарченко (ДОСФКСП ім. С. Бубки) разом із Андрієм Головченком з Дніпропетровщини (13 хв. 32 сек.);
  • у віковій групі юнаки «бронзовими» призерами стали Дмитро Ємченко та Іван Кононенко (ОСДЮСШОР) з результатом 13 хв. 35 сек.
Спортсмени з Бахмутської та Лиманської громад готуються розпочати гонку

За підсумками першого туру Чемпіонату України в гонці-критеріумі Максим Кікоть, набравши 14 очок, посів друге місце серед молодших юнаків. До слова, другий тур змагань запланований у Білій Церкві (14-17 серпня), третій тур — у Львівській області (з 30 серпня по 3 вересня).

Під час всеукраїнських змагань в груповій гонці на 50 км «срібну» медаль серед молодших юнаків здобув Максим Кікоть (56 хв. 27 сек.), а «бронзовим» призером в категорії юнаки став Андрій Захарченко (1:24.40 хв.).

Зазначимо, що до змагань велосипедистів Донеччини підготували тренери: Валерій Красов, Олександр Геращенко та Кирило Поспєєв.

Читайте також: Спортсмен із Донеччини став чемпіоном Європи з метання диска

Нагадаємо, бахмутянин Микола Жабняк став спортсменом місяця на Донеччині.

Фото: всі світлини Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА

Бахмут живе тут! Підписуйтесь на наш телеграм, тут завжди оперативні новини про місто, найсвіжіші фото та відео

А це наш цікавий і яскравий Інстаграм – підписуйтесь!

Бахмутян запрошують на безкоштовні мистецькі гуртки в Дніпрі: як записатися?

Микола Ситник 14:49, 15 Серпня 2023

Донецький Палац молоді «Юність» запрошує на дистанційне навчання дітей та дорослих віком від 5 до 35 років. Долучитися до занять можуть усі бажаючі.

Про це повідомляє Центр підтримки бахмутян у Дніпрі «З Бахмутом у серці».

Гуртки та контакти керівників

Для охочих доступні такі мистецькі заняття: 

  • гра на гітарі — 0990572984 (Антон Леонідович);
  • гра на ударних — 0957700447 (Едуард Євгенович);
  • вокал — 0951373081 (Наталя Сергіївна);
  • вокальний ансамбль «Надія» — 0997333465 (Ольга Миколаївна);
  • театр танцю — 0951458918 (Ольга Олександрівна);
  • хореографічний ансамбль «Непосиди» — 0665280170 (Ольга Миколаївна); 
  • театр-студія «4-й поверх» — 0503672901 (Микола Миколайович);
  • театр естрадних ляльок — 0632179897 (Анна Олександрівна);
  • циркове мистецтво — 0506377293 (Юлія Григорівна);
  • декоративно-ужиткове мистецтво — 0500509479 (Людмила Григорівна);
  • образотворче мистецтво — 0500821899 (Ольга Володимирівна).

Графік занять

Повчитися малювати можна і в очному форматі за адресою: Дніпро, вулиця Виконкомівська, 12А. Безкоштовні заняття з малювання проходять по вівторках та четвергах о 15 годині та у суботу о 14.00. 

«Телефонуйте! Приходьте! Чекаємо на Вас», — запрошують в Донецькому Палаці молоді «Юність».

//

Читайте також: Допомога для бахмутян: де та за яким графіком працюють Центри підтримки та осередки в Україні

Нагадаємо, раніше редакція «Бахмут. IN.UA» дізнавалася у бахмутян, що подивитись в Дніпрі туристу.

Фото: yunist.org.ua

Бахмут живе тут! Підписуйтесь на наш телеграм, тут завжди оперативні новини про місто, найсвіжіші фото та відео

А це наш цікавий і яскравий Інстаграм – підписуйтесь!

Велосипедисти з Бахмута і Лимана стали призерами Чемпіонату України

На початку серпня в Житомирі пройшов Чемпіонат України з велоспорту на шосе в парній гонці та гонці-критеріумі. Водночас відбулися всеукраїнські змагання в груповій гонці серед […]

16:21, 15.08.2023 Микола Ситник

Бахмутян запрошують на безкоштовні мистецькі гуртки в Дніпрі: як записатися?

Донецький Палац молоді «Юність» запрошує на дистанційне навчання дітей та дорослих віком від 5 до 35 років. Долучитися до занять можуть усі бажаючі. Про це […]

14:49, 15.08.2023 Микола Ситник
158366 dbdc1

Українців за кордоном закликають доєднатися до Живого ланцюга напередодні Дня Незалежності

24 серпня Україна відзначатиме 32 рік Незалежності, громадян, які опинилися зараз закордоном закликають долучитися до масштабної акції до свята та утворити живий ланцюг.

Професійний подолог розповів, як правильно обрати взуття

Взуття, яке ми носимо, має значний вплив на здоров’я, оскільки неправильне взуття може спричинити різноманітні проблеми з ногами, хребтом і навіть загальним станом організму. Взуття […]

sbu 4ddb5

Куди передавати дані про зрадників, переміщення техніки рф та як шкодити колаборантам?

Чимало українців зараз перебувають в окупації, оскільки не встигли евакуюватися. На ТОТ люди ведуть приховану партизанську боротьбу й передають дані про розміщення ворожої техніки, російських […]