В Бахмуті відкривається ресторан нового формату “Мажор” – окрім класичних страв пропонують новинки своїм відвідувачам, а саме ЗОЖ-меню. У вечірній час на гостей ресторану чекає караоке-клуб та дискотека. Приватний підприємець – Володимир Чередниченко, вимушений переселенець з Донецька, який відкриває ресторан, запросив чотирьох безробітних в якості поварів.
Приватний підприємець був запрошений на міні-ярмарок, які періодично відбуваються в Артемівському міському центрі зайнятості. Там серед дев’яти зареєстрованих безробітних, які бажають працювати за фахом підприємець Володимир Чередніченко запропонував їм роботу.
Читайте також: “Все начинается с кофе”: история мобильной кофейни в бахмутском парке отдыха”
Підприємець формує нову команду і запрошує шукачів роботи на вільні робочі місця кухарів, які за сприяння Артемівського центру зайнятості розраховує укомплектувати в найкоротший термін.
Володимир розповів, що на сьогоднішній день в умовах конкурування затребуваними є ті заклади, які не бояться експериментувати, і окрім класичних страв готові запропонувати новинки своїм відвідувачам. В новоствореному ресторані гості, які є прихильниками здорового способу життя, матимуть змогу спробувати страви зі спеціального меню здорової їжі. Крім того заклад планує надавати послуги з доставки комплексних обідів, а вечорами буде працювати в форматі караоке-клубу.
“У нашому ресторані ви зможете скуштувати низькокаллорійну їжу, здебільшого вона буде білковою. Також ввечері гостей чекає караоке, дискотека. Але в нас буде дрес код – у спортивному одягу та у кросівках, у військовій формі заходити не можна, відвідувати ресторан зможуть кому є 18 років” – додав Володимир.
Лляні гриссини- хрусьткі палочки без борошна – одне з блюд, яке можна буде скуштувати у ресторані
Головне, наголосив роботодавець, – це бажання працювати і заробляти, цілеспрямованість, енергійність, готовність експериментувати. Підприємець запрошує всіх бажаючих ознайомитись з умовами праці безпосередньо в закладі та готовий прийняти до уваги поради майбутніх кухарів щодо організації робочого простору.